Fjäll och Äventyrsledare

on

Jag har knappt varit hemma i Skåne i två dagar sedan vår examination till Fjäll och Äventyrsledare och med det, ett kapitel som inte kunde komma snabbt nog, var över.

aw

Det har varit en händelserik tid i mitt liv, där jag lärt mig både det ena och det andra samt träffat folk som jag förmodligen inte skulle ha startat bekantskap med om jag inte tog steget och ändrade inriktning på mitt liv.

Så här i efterhand är jag nog mer tacksam för folket jag träffat och möjligheterna detta gett mig, mer än själva utbildningen, även om denna har givit mig en bred grund, stabil nog att stå med egna ben på.

Men mötena har varit dem situationer jag lärt mig mest och där jag fått mest personlig vinst med nya vänner, bekantskaper och ett brett kontaktnät inom frilufts och äventyrsbranschen.  Det MR D. sa vid examinationen stämmer dock nog och kommer visa sig så småningom, om att vi kommer att växa in i rollen som Äventyrare och fjällguider med tiden och det vi lärt oss kommer att växa in i vårt omedvetna i det alldagliga jobbet i branschen.

dsc_1227.jpg

Även om jag i dagsläget inte har en upplyst väg att vandra direkt efteråt, så har dörrar öppnats och vägarna är många, vissa kommer att fläta in sig i varandra och andra kommer att var återvändsgränder samtidigt som vissa kommer leda in i ovisshet och outforskade områden där erövringar kommer göras och nya stigar att etableras för egen vinning och utveckling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är väldigt svårt att både skriftligt, bildligt och emotionellt att sammanfatta en sådan tid i ett blogginlägg, så det kommer komma några utsvängningar den närmsta tiden omfattande himmel och jord från den senaste tiden i mitt liv.

 

På måndag börjar jag mitt nya jobb på Naturkompaniet i Lund och en månad senare sticker jag så iväg på nästa äventyr.

Mer om detta går det att läsa om här!

 

dsc_0003.jpg
Det efterlängtade dokumentet och branschmärket!

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.