Livet som guide och egen.

on

Sitter just nu och försöker kombinera en optimal middag, hitta en resa som passar för Nepalprojektet, samtidigt som jag försöker fixa en hemsida och komma igång på riktigt med det egna varumärket.

wp-1476616400024.jpg

 

Imorgon börjar examinationsprovet, aka Strapatsturen. Ett veckolångt äventyr där vi ska sätta våra kunskaper på prov för att se om vi har lärt oss något under dessa 1,5 åren som vi har tillbringat här uppe.

I fredags fick vi ett efterlängtat mail från MR D om förutsättningar och instruktioner inför strapatsturen. Här fick vi den information som vi ska livnära oss på fram till på fredag när strapatsturen är överstökad. Veckan är uppdelad i tre olika nivåer, grön, blå och svart som indikerar svårighetsgraden av kommande del. Vad dessa delar innefattar har vi inte så mycket koll på utan mest spekulerat i. Det vi får ha koll på är vad vi får ha med oss… Eller?

Vi har fått en packlista som vi ska ha med oss och instruktioner om att packa en ryggsäck med det vi vill, den enda visningen är att ryggsäcken inte får väga mer än 12 kg.

Utöver detta så ska vi packa en matpåse med en komplett frukost och en komplett middag. som ska packas separat i en påse samt en ombytespåse med typiska utbyteskläder för en tur. Allt ska namntaggas och packas separat. Men inget vi får ta med oss när vi ger oss av kl 12 imorgon. (Kvalificerad gissning)

Kicki från förra klassen under strapatsturen. Hans inlägg om deras vecka finns här.

Samtidigt som man springer omkring och tänker på vad som ska packas i ryggsäcken och hur hela veckan kommer gå så försöker jag sy ihop påsen namntaggad, Educate Nepal. Det som kvarstår är egentligen bara resan som ska bokas, och några fler sprutor som ska tas. MEN, utöver detta så kommer den professionella vinklingen in också, hur ska det vinklas, åt vilket håll, vad ska jag titta på när jag kommer ner, vad ska jag paketera för framtiden, vilken nivå och vilket innehåll ska turerna innehålla? Dessa är bara några frågeställningar som dykt upp.

Dessutom för att spä på allt lite extra så har jag börjar fila på en egen hemsida, men efter lite efterforskning så behöver jag byta webbhotell och börja om från början.

img_20161020_124918.jpg

Men nu! Är det dags att fixa ihop middagen för nästa vecka. Bräserat Ankbröst och svartvinbärsgelésås kanske? Eller något som bara går att stoppa in kallt och ger mest energi på lång sikt?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.