Packlistor

Jag startade en FB-grupp för ganska precis ett år sedan under namnet Äventyr från Skåne, ur frustration av att ha fått reda på att YH -utbildningen Fjäll och Äventyrsledare inte skulle starta igen under 2013. Tanken var att samla ihop folk i Skåne som hade samma eller liknande intresse till att träffas och komma ut tillsammans då jag läst mycket om att folk inte hade naturintresserade kontakter i sin vänskapskrets.

Under förra veckan stötte jag på ett inlägg i gruppen som väckte mitt intresse lite extra då det innefattade en del utrustning. Nämligen en kille som tyckte att vi skulle samla våra packlistor och jämföra dem med varandra och se vad vi egentligen har med oss ut på turerna under sommartid.

Eftersom jag drar mer åt vinterhållet och för den delen att vintern nalkas så tyckte jag att vi kunde utvidga ”uppgiften” med att ta med vinterutrustningslistan också.

 

Så här ser mina privata packlistor ut i stort. ( Dem ändras givet vis från tur till tur och pga. turens natur.) Den enda konstanta punkten är mina Lundhags Professional high, som hängt med dom senaste åtta åren.

sommarfjäll

vinterfjäll

Under höstturer blandas dessa två listor beroende på hur långt gånget året kommit.

Dessa listor är dock under konstant konstruktion där jag lägger till och tar bort saker efter varje tur. Detta är ett effektivt sätt att få koll på vilken utrustning som är dödvikt och vad man kan lämna hemma till nästa gång, eller lägga till för den delen.

905317_10151330670011536_1997940149_o

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.