Michael Andersson

on

Ett gästinlägg från skolans och gammla klassens egna löparlegend. Michael Andersson, min vän, halvt mentor halvt guide i djungeln av kajaker, SUP-brädor och kontakten in i Kajaktiv och Paddlesports.

micke_52a0d5b12a6b227d00d9b584
Copy-paste från klassbloggen. You´re welcome Mike. 😉

Han har själv fått skriva inlägget så jag gör bara som högstadieeleverna. CTRL+C, CTRL+V

 

Trevlig läsning!

 

Michael:

Mitt namn är Michael Andersson, mellan åren 2013 och 2014 gick jag utbildningen till fjäll- och äventyrsledare på Älvdalens utbildningscentrum som Sam genomgår. När jag tittar på de utav mina kursare som har blivit kvar i friluftsbranschen efter några egenskaper som vi blivit kvar i branschen efter två år hade under utbildningen; passion för branschen och inte vara rädd för hårt arbete.

 

I Saltsjöbaden, utanför Stockholm, har vi på Kajaktiv delägare i en liten kajakbutik som heter Paddle Sports. Här ifrån har vi försäljning och uthyrning av SUP brädor och kajaker med tillbehör. När jag inför eventet Paddle For Hope kom ner och hälsade på Sam som skulle delta i eventet fick jag möjlighet att se vad han har byggt och slogs av med hur väl gjort rutinerna är skapade inför turer. Sam har med andra ord inte sovit under lektioner i tur upplägg och dokumentation om olyckan skulle vara framme och eventuellt rättsligt efterspel.

 

Men vad är då Paddel for Hope? Varje år ordnar Kajaktiv ett välgörenhets event till förmån för barncancerfonden. Mot en anmälningsavgift på 100 kr för vem som helst möjlighet att komma ner till Sickla Kaj i Hammarby Sjöstad och prova att paddla SUP, stand up paddel board, i år kunde vi också erbjuda möjligheten att prova SUP polo. Ett lag spel där man spelar med boll och paddlar. Dessutom hade vi två jätte SUPar för sex personer från Red Paddle CO. Arbetet med att sätta upp ett sådnat här event kräver en del arbete och efter en 13 timmars arbetsdag nere vid Sickla Kaj snubblade Sam och jag in i butiken för några välförtjänta timmars sömn innan nästa arbetsdag skulle börja. Killen är där med inte arbetsskygg.

mike
Michael, Mike, Andersson

För alla er som på verkar inom friluftslivet! Sam är en kille som med passion och kunskap på jobbet och benägen att jobba hårt i den. Håll hans namn på minnet ni kommer att se mera av honom.

Michael Andersson

 

Försäljare och Projektledare på Kajaktiv AB

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.