Lugn helg och återhämtning.

En lugn helg efter två intensiva veckor med utbildning, hösttur och en tripp till Göteborg däremellan.

NOLS-utb
NOLS-utb, certade och klara.

Efter den intensiva NOLS-utbildningen för två veckor sen så passade ett gäng från klassen och jag på att dra ner till Göteborg på fredagkvällen för att delta i Toughest på lördagen.

DSC_0043

Jag valde att anta rollen som roddare då jag inte var helt säker på att mina ben skulle palla med en utmaning som Toughest efter att redan ha sprungit Toughviking i våras och inte känner mig helt återställd i benen sen friskförklaringen kort därefter av sjukgymnasten. Vilket inte gjorde mig något då jag såg fram emot att komma ner och se lite mer liv och rörelse än vad Älvdalen har att erbjuda.

Gruppen som skulle springa bestod av Ida, Linnea, Micke, Adrian och Fredrik med stöd från en av Idas gamla  militärkollegor, Martin. Under tiden som gruppen sprang agerade jag och en av Idas andra kollega Jonte fotografer så det fanns dokumentation till klassbloggen. Även Linneas syster Erika med sina PT-kurskamrater skulle delta i loppet och starta i samma grupp som dem, vilket självklart byggde på självkänslan och vinnarskallarna hos framförallt systrarna Waara Nilsson.

Linnea
Linnea
Adrian
Adrian
Fredrik
Fredrik
Ida
Ida
Micke
Micke
Martin
Martin

Leriga och svettiga kom alla i mål i samlad trupp, krigare som dem är hela högen, vilket får en att bli något stoltare över att tillhöra klassen ytterligare. Efter loppet käkade vi på ett  hak i närheten innan det var dags för resan tillbaka hem till Älvdalen. En resa som skulle komma att ta lite drygt 7 timmar att köra.

DSC_0276

Väl hemma väntade efterlängtad sömn och en söndag som skulle gå i packningens tecken då vi skulle bege oss ut på den mytomspunna Höstturen direkt på måndag morgon.

Nu så här tillbaka från denna veckan, en tidig fredag med hotellfrukost och en nästintill ledig fredag avklarad, väntar en ledig helg utan större antaganden och vila, solen skiner, packningen är uppackad och hänger på tork eller ligger i tvättmaskinen. Denna helgen kommer att avnjutas i största möjliga mån.

Utsikten idag från balkongen.
Utsikten idag från balkongen.

TBC…

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.