Höstglöd

Höstglöd

Mellan den 17-20 september är det dags för Höstglöd! i Grövelsjön med STF Grövelsjön.

Det är ett koncept startat av skolan som ett projektarbete men som senare har övertagits av STF Grövelsjön.  Vi elever från ÄUC blir inbjudna varje år för att agerar som guider under alla turer, hela helgen!

Höstglöd5

Under helgen kommer anläggningen att vara fullbokad men det finns fortfarande platser kvar till evenemangen och turerna. Så har ni inte planerat något eller inte vet vad ni ska hitta på under helgen vecka 38 så är ni välkomna till STF Grövelsjön och följa med ut på våra turer eller bara hänga på området och ta del av aktiviteterna som bedrivs runt om stationen.

Schemat!

Höstglöd6

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.