Säkerhetsplaner, möten, mail, kontorsråttan har hittat hem.

on

Våren är på väg med stormsteg. Det har blivit ljusare, Fåglarna börjar titta förbi och trippen till brevlådan kan göras i t-shirt.

Tillbaka från Göteborg och outdoormässan, som kanske inte var rätt forum för skolan, men för min egna vinning helt rätt.

Där jag fick stifta bekantskap med några Bergansprofiler, eventpersonal och en kollega från Facebook, Daniel Vilhelmsson. Som håller på med samma saker som mig genom sin grupp Inspirational outdoors.

Äventyr från… -grupperna. Sök på facebook.

fb_img_1458406578697.jpg dsc_0011.jpg dsc_0009.jpg

Ett mindre kollage från helgen i Göteborg. Torrväder, hembakad pizza hos Natta, ”Glenn” och Jacob som erbjöd boende under helgen. Samt den provisoriska montern jag fick slänga ihop, efter ett mindre missförstånd och tillfälle.

 

 

Andra är iväg på ställen som Thailand som snorkelguide, Topptursguider, åker skidor och håller på. Medan jag sitter med datorn, mailar, skriver rapporter och telefonerar.

I slutändan ger detta dock utdelning på flera fronter, då det gett mig inblick och inflyttande hos olika aktörer över hela landet.

Det börjar redan nästa vecka med att jag sticker till Riksgränsen för en veckas praktik och utveckling av ett existerande paragliding-event.

CIMG1548

Ett annat spår är ett projekt som kommer att utspela sig i sommar efter Turglädje där jag ska vara ute, i nuläget obestämd tid.

Mer om detta kommer när saker och ting trillar på plats.

 

Under tiden blir det att jobba mer med Turglädje, skriva säkerhetsplan till Jotunheimenresan. Samt binda upp lite kontakter för framtida projekt och samarbeten genom skolan och utanför.

Avslutar detta inlägg med en utsikt från min monter från Göteborgsmässan. Kunde inte haft bättre läge.

 

2308067 Glöm inte att söka till Sveriges bästa guideutbildning!

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.