Äventyr från…

Äventyr från… är ett koncept som jag kom på i frustration under vintern 2014 när jag tröttnade på vad jag höll på med då och sökte en utbildning för att vidareutbilda mig inom det område som jag haft som största intresse sedan barnsben. Äventyr!

Jag blev tyvärr inte antagen då jag kom på att söka alldeles för sent.

Utbildningen-  Äventyrsledarna

Jag började spendera mer och mer tid på olika forum för friluftsintresserade för att mätta min äventyrshunger, där jag träffade  på andra som ville komma ut på äventyr men som inte hade det umgänget som kunde tänka sig följa med ut på en tur.

 

I detta skedet Startade jag en grupp där jag ville samla skåningar med ovan nämnda problem.

Jag fick förfrågningar varför jag bara vände mig mot skåningar, från andra sökande som började strömma in utanför Skånes gränser.

Anledningen till detta var för att jag ville att folk skulle kunna komma på en idé och ge sig iväg på samma dag utan att behöva bry sig om att boka resor i förväg, eller lägga en extra dag på att ta sig till aktiviteten.

Allt för att få så  mycket tid som möjligt till själva aktiviteten.

 

Förfrågningarna fortsatte trotts detta att komma in utanför Skånes gränser vilket resulterade i att grupperna ökade i antal och nya filialer dök upp i angränsande län. Dessa grupper har inte fått riktigt samma spridning då jag inte riktigt nått ut till folk än.

Men läser du detta och känner att du vill vara delaktig i någon av grupperna så klicka här–> Äventyr från… och leta sedan upp länken till ditt läns grupp. Förhoppningsvis är detta första steget till ditt nya äventyrsrika liv! Med nya vänner och chans till nya äventyr i ditt närområde som du kanske inte visste om sedan tidigare.

 

Äventyr från…