Kurser

Är du sugen på att gå en kurs? Då kanske jag kan hjälpa dig.

 

Oavsett om det gäller bushcraft, sjukvårdskunskap, matlagning i naturen, hur man packar en ryggsäck eller sätter upp ett läger, att komma ut  på din första vandring, stugturer, utlandsvandring, fjällvandring eller, kurserna har en liten vinkling in mot vandring och fjällen för att kunna bygga en bra grund mot det många börjat inrikta sig mot, just fjällvandring.

 

Jag är certifierad Havskajakinstruktör och har en del paddeltag i bagaget till att kunna leverera en grundläggande kurs till dig eller er om ni är flera som tänker samma tanke. Där ni lär er grundläggande paddling för att kunna ge er ut själva på egna äventyr med förhöjt självförtroende och kunskaper att kunna paddla er igenom en vecka utan att bli helt utslitna eller trilla i ofrivilligt.

Det sistnämnda beror givetvis  på vilket väder som råder och hur djärva ni är i er paddling, samt vilket sorts vatten ni paddlar på.

 

Efter avklarad kurs blir ni certifierade enligt EPP-European paddle pass. Som är en standardisering bland olika europeiska paddelförbund. Och får ert egna certifikat som säger att ni kan hantera en havskajak.

Jag kan självklart ge er ickecertifierade kurser också, om ni inte vill löpa linan ut.

 

Skicka ett mail med intresseanmälan eller frågor så löser vi saken därifrån.